Jurgen Conings Tent

Published Jun 16, 22
7 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Glamping Tent Huren Thuis

Knop van gasheater ontbrak en is voor het feest nog vervangen door een nieuwe heater! De volgende keer komen we zeker weer bij jullie! Naam Familie De Jonge Datum: 14-05-2013 We hebben afgelopen Hemelvaart weekend weer een tent met heaters gehuurd van partytent2rent . (vw tent action).. en het was weer helemaal super! Scherpe prijzen & perfecte service (halen en brengen is geen probleem).

Dat is prima bevallen. We vonden de contacten en afspraken allemaal plezierig en de service was prima. Bedankt! Naam Datum: 05-03-2013 Heel veel dank voor de uitstekende service van partytent2rent. Wij hebben op het laatste moment nog veranderingen gevraagd en gekregen. Heel veel waar voor ons geld. Een aanrader. Het enige minpuntje: de medewerkers houden erg van koffie ;-) Naam Carla Datum: 11-02-2013 Bedankt voor de goede service! Alles keurig en compleet geleverd en gehaald volgens afspraak.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door jullie goede service. Heel erg bedankt daarvoor (camping tent). Het was een dag om nooit meer te vergeten! Liefs. Hans en Sandra de Wit Naam Elleke Datum: 29-11-2012 Afgelopen weekend voor mijn verjaardagsfeestje tent en vloer gehuurd. Vrijdag in de regen opgezet en zondag in de herfstwind afgebroken, dit alles probleemloos en zonder morren.

De service was geweldig!! Bedankt!! Naam Datum: 01-10-2012 Servicegericht en goedkoop - we hebben goede ervaringen bij het huren van onze tent bij dit bedrijf! Naam Datum: 01-10-2012 Hoi Judith bedankt voor het leveren van de 6x12 tent en de mobiele bar voor onze huwelijksfeest - flex tent...de tent was super en de bier was hartstikke lekker.

Tot de volgende keer (front runner roof top tent). Gr Martin en Elvira Naam Datum: 13-09-2012 Voor een feest met 37 gasten hebben wij bij p2rent een partytent gehuurd met statafels, heater en koelkast. Prima spul! Het is goed afspraken maken met de mensen in een fijne sfeer! Echt een aanrader!! Naam Datum: 11-09-2012 wij hebben op 1 septenber ons huwelijksfeest gevierd met tenten, tap (met de nodige vaten bier), statafels, heaters, koelkast en verlichting van p2r.

Mede dank zij deze tent van 6x12mtr met een houten vloer was het knalfeest. Toen de tent stond kreeg de storm vat op de voorkant waardoor de rits scheurde: PT2R heeft meteen de boel vervangen zodat het feest door kon gaan, goede service! Naam Datum: 09-09-2012 Wat een geweldige materialen heb je geleverd, het was een groot succes! Geweldig dat je zo met ons hebt meegedacht en flexibel bent geweest in de tijd van het opbouwen en afbreken, dat kon niet beter! Bedankt voor je bijdrage aan ons fantastische huwelijksfeest! Naam Datum: 05-09-2012 Tent met toebehoren gehuurd, alles prima voor elkaar en een goede service Naam Datum: 31-07-2012 Door deservice die we hier kregen hebben we een leuke en geslaagde 25 jaar huwelijks jubileum gehad. tipi camping tent.

Tent Voor Honden

Cijfer voor degene die graag een cijfer zijn een 9 Naam Datum: 17-07-2012 Geweldige middag/avond gehad met uitstekende service van de medewerkers van Partytent2rent, echt geweldige lui waar je op kun bouwen!!! Voor herhaling vatbaar, nogmaals bedankt Judith en mannen!!! PS, hebben jullie nog visitekaartjes? Zal ze aan iedereen uitdelen Naam Datum: 16-07-2012 Voor het eindexamen feest van onze dochters hebben jullie zo het een en ander geleverd, parytent,heaters, stoelen, tafels....fantastisch gedaan en bedankt voor de service.Naam Datum: 09-07-2012 Tijdens de Marine dagen een starshade tent gehuurd, afspraken zijn perfect na gekomen en de tent heeft veel bezoek gehad, omdat het erg regende. Ruime tent en in 15 minuten geplaatst en ook weer in 15 minuten opgeruimd. Bedankt voor de service en tot een volgende keer.

Naam Ludwin en Eline Datum: 02-07-2012 Beste Partytent2Rent,Wij willen jullie bedanken voor jullie werk. durbuy luxe tent. Jullie hebben ons uit de brand geholpen op onze trouwdag! Echt geweldig dat jullie ons op zo'n korte termijn nog tenten konden leveren en voor een prima prijs! Heel erg bedankt! Naam Datum: 02-07-2012 Wij willen iedereen van Partytent2rent bedanken voor de prima service en de geweldige kwaliteit van het geleverde materiaal.

Nogmaals bedankt en tot een volgende keer. Naam Datum: 01-07-2012 Na een lange voorbereiding was het 28 juni eindelijk zover! We hebben een geweldige trouwdag gehad en een onvergetelijk feest gegeven in een super mooie Starshade tent! Iedereen vond het geweldig en er wordt nog lang over na gepraat! De mannen hebben de tent en de benodigdheden profecioneel geleverd en opgehaald! Bedankt voor de goede service! Naam Datum: 28-06-2012 Ondanks het slechte weer is ons trouwfeest toch een succes geworden dankzij Partytent2rent (tipi tent outdoor).hebben ons feest tot een succes gemaakt. De mannen van partytent2rent die de boel hebben opgezet zijn super!! Professioneel, dienstverlenend en met veel humor hebben ze alles in rap tempo alles opgezet en de volgende dag weer afgebroken. Bedankt en tot de volgende keer! Naam Datum: 12-06-2012 Voor ons is het de tweede keer dat we party2rent hebben ingeschakeld en alles volgens planning 100% compleet bezorgd, dankjewel Judith en voor de snelle reacties.

De partytent stond binnen een half uur en de terrasheater heeft zijn werk ook prima gedaan. Tot een uurtje of 3 vannacht buiten kunnen zitten bij een temperatuur van onder de tien graden. Volgend jaar komen wij zeker weer terug. Naam Datum: 02-06-2012 Voor onze trouwerij diverse verhuurbedrijven nagezocht. Keuze op partytent2rent gevallen.

Beach Tent

Wij vonden het niet te duur en alles ging volgens afspraak. Een mankement werd nog dezelfde avond opgelost. Bij een volgend feest komen we zeker terug. Naam Datum: 30-05-2012 Mede dankzij Partytent2rent is de opening van onze woonvoorziening in Veendam een groot succes geworden. Het is prettig samenwerken met Judith, afspraken kloppen en de spullen zijn prima in orde.

Bedankt voor de service en het meedenken tijdens het plaatsen van de tent Naam Datum: 18-05-2012 Het was al voor de tweede keer dat ik pagodetenten, glaswerk, tafels met kleden,koelkast, barsets etc bij Judith heb geregeld (tent in de broek). Kwaliteitsmateriaal en top personeel. Mede hierdoor is de bruiloft in de tuin een groot succes geworden.

Fred van Beusekom Veendam Naam Datum: 17-05-2012 Mede dankzij de prachtige tent hadden we een zeer geslaagd feest! Naam Datum: 13-05-2012 Dankzij de goede spullen en fantastische service hebben we een feest kunnen geven waar we nog lang met een goed gevoel terug aan kunnen denken. Judith en de mannen; bedankt! Het volgende feest weten we jullie te vinden.

Ons huwelijksfeest was top, mede dankzij jullie. We zeggen het graag voort! hartelijke groet Jeroen & Yvonne Naam Datum: 08-05-2012 Een uitstekende service nadat de voor ons gereserveerde tenten de lucht in waren gevlogen een dag voordat ze bij ons zouden worden geplaatst. Splinternieuwe werden neergezet door een betrokken team.

Graag tot een volgende keer! Naam Datum: 31-03-2012 Onze opening van 30 maart j. l - tent middelkerke. is een groot succes geworden, mede door de goede samenwerking met partytent2rent. Ze hebben alles op tijd en vakkundig opgebouwd en na afloop ook weer opgeruimd. Super geregeld. Naam Datum: 24-03-2012 Dag Judith en medewerkers van partytent2rent,We hebben veel plezier gehad van de tent + statafels (minus 2 die zo scheef waren dat we ze niet konden gebruiken).

Onze kunstveiling is prima verlopen en dankzij de heather en de verlichting was het gezellig in de tent (tent coleman). Voor opbouw en afbraak niets dan lof. Plezierige mensen die weten wat er van hun gevraagd wordt en vlot hun werk doen. Het contact per mail was snel en accuraat waarbij het goed is dat jullie even meedenken over wat noodzakelijk is.

Tent 2dehands

Bedankt en wellicht tot een volgende keer! Naam Datum: 21-03-2012 Beste Judith en collega's, ik wil jullie bedanken voor wat voor mij het beste feest ooit is geworden. Ik heb veel complimenten van de aanwezigen gekregen voor de entourage. De tent, de heater, de verlichting, de statafels, het zag er zeer proffessioneel uit.Of zo op het idee kwamen om alsnog een feestje te geven dit jaar. De hotpots was ik heel blij mee, je kunt gewoon de sauzen in de pan doen, erbij weglopen en dan niet nog een halve hoeven bikken om het er weer uit te krijgen. Dus kwaliteitsspullen huren, zonder dat je een 2e hypotheek hoeft af te sluiten.

Groeten Chantal Anderson Naam Datum: 26-02-2012 Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. De communicatie was zeer goed en jullie hebben ons aldoor zeer vriendelijk te woord gestaan - tent huren prijs. We hadden de afspraak om de partytent, heater en statafels te laten bezorgen en jullie waren er precies op het afgesproken tijdstip.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

More from Pruiken, Themafeesten

Navigation

Home

Latest Posts

One Shot Coverband

Published May 20, 23
2 min read

Beste Coverband Van Nederland 2016

Published May 08, 23
7 min read

Allround Coverband Eclips

Published May 06, 23
2 min read