Mummy Tent

Published Jun 18, 22
6 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

2 Seconden Tent Opvouwen

Een goed bedrijf zal jou een stevige en een mooie tent aanbieden. De juiste tent huren is beschikbaar in allerlei vormen en maten - tent horeca. Wanneer jij een tent huurt, moet je met enkele belangrijke zaken rekening houden. Als eerste is het belangrijk dat je weet hoeveel gasten er verwacht worden. Op basis van dit aantal moet de grootte van de tent bepaald worden.Wanneer je rekening moet houden met dergelijke extra's, zal ook je tent groter moeten zijn. Als je in zee gaat met een goed tentenverhuur bedrijf, kunnen zij jou vertellen welke tent dat je nodig hebt voor het aantal personen dat je verwacht, alsook de extra's die in de tent aanwezig moeten zijn. kampeer tent kopen.

In het laatste geval moet je tafels met stoelen voorzien, of receptietafels met eventuele krukken. Een combinatie van beiden is natuurlijk ook perfect mogelijk! Het niveau van elegantie en comfort in een tent, kies je natuurlijk helemaal zelf! Wanneer je toch niet helemaal overtuigd bent om een evenement te laten doorgaan in een tent, dan bestaat de mogelijkheid om je tent op te fleuren. zelf stretch tent maken.

Het uiterlijk van een tent valt altijd te verbeteren. Er bestaan zelfs mogelijkheden om een voering te gebruiken in een tent, hetgeen heel wat klasse uitstraalt! Echter moet hiervoor het nodige budget uitgetrokken worden. Ons bedrijf heeft in het verleden al een bijzondere rol gespeeld in talloze feesten. De ervaring en het vertrouwen dat wij aan onze klanten bieden, is een zeer groot pluspunt! .

De perfecte plek om uw speciale dag te vieren Het vieren van uw meest gedenkwaardige gelegenheid van het leven in een ruime, elegante tent is een droom die uitkomt voor veel koppels, maar het is een droom die kan erg duur zijn - sailcloth tent hufen. Echter, het huren van die perfecte tent hoeft lang niet zo duur te zijn als investeren in een tent.Als u op zoek bent naar de perfecte plek om uw speciale dag te vieren, partytent huren voor bruiloft is uw antwoord - lafuma tent. Partytent huren voor bruiloft zal u koel op uw grote dag en dienen als een leeg doek voor u om eventuele speciale accenten die u wilt om het uniek uw eigen te maken doen.

Glamping Tent ArdennenWat verstaan we eigenlijk onder ‘partytent’ of ‘feesttent’? De term partytent geldt al jaren als verzamelnaam voor allerlei tenten, die ingezet worden om een feest te organiseren. De meeste mensen denken dan meteen aan de bekende, kleine tent van 3 bij 3 of 4 bij 4 meter, met vier poten en een puntdak.En ondanks de naam is een partytent huren of feesttent huren niet alleen een optie bij , het is ook een praktische oplossing bij , , , , enzovoorts… Een feesttent huren is een mobiel alternatief op de behoefte om snel (meer) ruimte te creëren met een chique of feestelijke uitstraling. grow tent kits.

Een partytent huren voor een geslaagd feest in de tuin Als je een achtertuin hebt of een stuk grond, waar je een feesttent kan plaatsten, dan kun je alle kanten op. Want feesttenten zijn in allerlei verschillende modellen en formaten verkrijgbaar. marmot tent. Dus of je nou een intiem verjaardagsfeestje voor 20 mensen organiseert, of een onvergetelijk trouwfeest voor je dochter, waarbij je 100 gasten of meer verwacht, alles kan.

Hoe groot de tent precies moet zijn hangt natuurlijk af van het aantal genodigden, maar ook jouw eigen verwachtingen spelen een rol. Wil je bijvoorbeeld zitplaatsen creëren voor alle gasten of ga je voor een paar statafels? Wil je dat er muziek is, en dat gedanst kan worden en moet er een bar of buffet in de feesttent geplaatst worden? Stuk voor stuk zaken die meespelen in jouw uiteindelijke keuze - tent safarica.

De kleinste uit het assortiment is de bekende partytent van 3 bij 3 meter, mét puntdakje (roze tipi tent). Dit model kan zowel met als zonder zijkanten geleverd worden en kan desgewenst ook geschakeld worden, bijvoorbeeld tot een lengte van 6 meter of langer. Daarnaast kun je kiezen uit feesttenten van 4 x 8 meter of van 4 x 12 meter, eventueel uit te breiden met een stevige houten vloer.

Een feesttent huren is ideaal bij goed en slecht weer Meestal plan je je feest ruim van tevoren. Maar in ons lage landje ben je nooit zeker van het weer, zelfs niet in de zomermaanden. Dan is een feesttent huren een slimme oplossing, die bovendien allerlei mogelijkheden biedt. Want behalve de verschillende formaten is het ook mogelijk meerdere partytenten aan elkaar te koppelen, zodat je van twee partytenten één grote feestruimte maakt.

Tent

Uiteraard kun je zelf bepalen of de tent aan één kant afgesloten wordt of helemaal dicht, of dat ie openblijft. En als het erg warm is, laat je alle wanden er gewoon uit. Een andere mogelijkheid is het feest voornamelijk binnen te houden, en buiten een partytent te plaatsten. Daarmee creëer je een rustig plekje voor mensen die even rustig willen zitten zonder de herrie van de muziek.

Altijd droog en aangenaam in de tent Als het “opeens” toch niet zo’n mooi weer lijkt te worden op je bruiloftsfeest, dan is het een geruststellende gedachte dat jullie voor die speciale dag een feesttent huren. Want een tent met zijwanden is gelukkig prima bestand tegen slechte weersomstandigheden, zoals regen en wind of juist teveel zon.

Bovendien kun je er ook altijd een stevige houten vloer in bestellen, zodat je feest met regenachtig weer niet in een blubberfestijn ontaardt! Daar zijn de dames in hun feestjurken met mooie hakjes je zeker ook dankbaar voor! En als de temperatuur buiten aangenaam is kan de partytent als verlengstuk dienen (bo camp tent).

Als je alleen het buffet en de dj binnen plaatst, voorkom je dat je party opeens verstoord wordt door een plotselinge regenbui. Want wat weer betreft zijn we nou eenmaal een onvoorspelbaar landje! De voordelen van een feesttent huren Het grootste voordeel van een is misschien wel het ervan. Want de tent wordt door professionele medewerkers opgezet en stevig verankerd, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

En die zijn er genoeg! En als het feest afgelopen is, wordt alles de volgende dag weer vakkundig afgebroken en opgehaald. Dat bespaart jou een tijdrovende klus, zodat je zelf alleen nog maar wat achtergebleven rommel hoeft op te ruimen (jrc tent). Ideaal! Partytent huren prijs Ook de kosten zijn natuurlijk een issue.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

One Shot Coverband

Published May 20, 23
2 min read

Beste Coverband Van Nederland 2016

Published May 08, 23
7 min read

Allround Coverband Eclips

Published May 06, 23
2 min read